Haal de gezelligheid in huis met een rustieke gashaard.


Een haard vormt de blikvanger van je ruimte waardoor het van essentieel belang is dat de stijl van je haard perfect past binnen je (bestaand) interieur. Houd je van een modern of eerder klassiek interieur? Een haard bestaat tegenwoordig in verschillende stijlen en biedt voor elk soort interieur wat wils. 

Kies voor authenticiteit, kies voor rustiek!

Een rustieke haard vind je vaak terug in herenhuizen, maar komen zeker ook in een moderne woning mooi tot hun recht.  Een klassieke haard geeft het bestaand moderne interieur een charmante en authentieke ‘touch’.  Door de traditionele vorm van de schouwmantel is deze rustieke haard het pronkstuk van uw ruimte en springt deze meteen in het oog.

De Rustica van M-Design

De Rustica is een gesloten gashaard die de charme van een open haard, het houtvuur en de traditionele schouw benadrukt en dit combineert met het gemak van een gashaard. Deze haard heeft een open-fire look en kan zowel ingebouwd worden in een nieuwe schouw, als aangepast worden aan de bestaande schouw zonder het gebruik van kaders of vulstukken. Door het ontspiegeld glas heb je maximaal zicht op het vlammenspel en lijkt het alsof je een echte authentieke open haard hebt.

Net zoals de andere gashaarden van M-Design, kan je ook de Rustica bedienen met een afstandsbediening of een handige smartphone of tablet app.

Val je voor de charme van een rustieke gashaard, neem dan zeker contact op met M-Design!


Need more inspiration? Read our blog

Haal de gezelligheid in huis met een rustieke gashaard.
Share on Een haard vormt de blikvanger van je ruimte waardoor het van essentieel belang is dat de stijl van ...
Read more
Je gashaard onderhouden? Zo doe je het!
Share on Het is niet enkel uit esthetische en hygiënische overwegingen, maar eveneens met het oog op efficiëntie en veiligheid, dat het ...
Read more
Batibouw 2019
Share on Ook dit jaar staan wij op Batibouw Kom langs op onze stand 6-231 en ontdek onze nieuwigheden. Share ...
Read more
Realisatie in de kijker!
Share on Je ziet hier de gashaard Luna Diamond met mooie witte keien. Prachtig stuk in dit moderne interieur. Realisatie ...
Read more