NIEUW: een gashaard van 270 graden: de True Vision Roomdivider


270 graden? We horen u al denken: een gashaard wordt toch veel warmer dan dat? Uiteraard, een haard wordt 7 à 800 graden warm. We bedoelen hiermee de graden van de kijkhoek van deze haard. U kunt hem namelijk langs 3 kanten bekijken!

Over een blikvanger gesproken. Deze haard staat letterlijk en figuurlijk in het midden van de belangstelling van uw woonkamer annex keuken of eetkamer. U krijgt eigenlijk twee open haarden voor de prijs van één. 

De Roomdivider maakt zijn naam waar

Hij splitst de ruimte in twee en maakt er in plaats van één twee gezellige plekken van. Dat kan tussen uw eetkamer, uw woonkamer en/of uw keuken. En toch brengt hij weer iedereen bij elkaar en ziet u de anderen zitten doorheen de haard, zodat het aanvoelt alsof jullie met z’n allen rond een gezellig knetterend kampvuur zitten.

Door zijn speciale constructie ontstaat er een visueel doorkijkspektakel zoals je ze maar zelden ziet in een woonruimte. Ook al hebt u de mooiste en grootste breedbeeld-tv, dan nog zal uw aandacht en die van uw gasten regelmatig worden afgeleid door de prachtige vlammen.

Deze gashaard maakt uw hele huis exclusief

Aan de basis komt de True Vision Roomdivider in twee maten (100 en 130 cm), met ontspiegeld keramisch glas. Voor de binnenwand kunt u kiezen tussen metaal, zwart spiegelglas of gietijzer. Ga zeker ook voor een mooie houtset en bekijk de diverse andere opties. Vanuit uw zetel regelt met uw smartphone of tablet het vermogen van de hoogwaardige branders met de Ecoswitch en de hoogte en het ritme van de vlammen met de Ecowave apps.

Uw woonruimte mag dan verdeeld worden, maar u en uw familieleden zullen het zelden zo eens geweest zijn over de aankoop ervan!

Meer info over de True Vision Roomdivider gashaard, kijk op onze website (link) of contacteer ons (mail link)


Need more inspiration? Read our blog

Waarom we zo graag in de vlammen staren en waar de kerststronk vandaan komt
Share on Vanwaar onze fascinatie voor vlammen en vuur? Wel, het is allemaal begonnen met vuur.  Na de oerknal 4,5 miljard ...
Read more
NIEUW: een gashaard van 270 graden: de True Vision Roomdivider
Share on 270 graden? We horen u al denken: een gashaard wordt toch veel warmer dan dat? Uiteraard, een haard ...
Read more
Waarom samenwerken met een interieurarchitect voor uw nieuwe haard?
Share on De haard wordt dé eyecatcher van uw woonkamer, waar iedereen naar kijkt bij het binnenkomen. Het wordt een ...
Read more
Praktisch genieten van een M-Design haard.
Share on Een haard in huis. Wat roept dat bij jou op?  Vroeger ging men vooral het praktische nut aanhalen, ...
Read more