Haal de gezelligheid in huis met een rustieke gashaard.


Een haard vormt de blikvanger van je ruimte waardoor het van essentieel belang is dat de stijl van je haard perfect past binnen je (bestaand) interieur. Houd je van een modern of eerder klassiek interieur? Een haard bestaat tegenwoordig in verschillende stijlen en biedt voor elk soort interieur wat wils. 

Kies voor authenticiteit, kies voor rustiek!

Een rustieke haard vind je vaak terug in herenhuizen, maar komen zeker ook in een moderne woning mooi tot hun recht.  Een klassieke haard geeft het bestaand moderne interieur een charmante en authentieke ‘touch’.  Door de traditionele vorm van de schouwmantel is deze rustieke haard het pronkstuk van uw ruimte en springt deze meteen in het oog.

De Rustica van M-Design

De Rustica is een gesloten gashaard die de charme van een open haard, het houtvuur en de traditionele schouw benadrukt en dit combineert met het gemak van een gashaard. Deze haard heeft een open-fire look en kan zowel ingebouwd worden in een nieuwe schouw, als aangepast worden aan de bestaande schouw zonder het gebruik van kaders of vulstukken. Door het ontspiegeld glas heb je maximaal zicht op het vlammenspel en lijkt het alsof je een echte authentieke open haard hebt.

Net zoals de andere gashaarden van M-Design, kan je ook de Rustica bedienen met een afstandsbediening of een handige smartphone of tablet app.

Val je voor de charme van een rustieke gashaard, neem dan zeker contact op met M-Design!


Need more inspiration? Read our blog

Praktisch genieten van een M-Design haard.
Share on Een haard in huis. Wat roept dat bij jou op?  Vroeger ging men vooral het praktische nut aanhalen, ...
Read more
M-Design in Effie’s Place
Share on Effie heeft een eigen interieurzaak. Tijdens de plannen voor haar nieuwbouw project wist ze precies wat ze wou ...
Read more
Ecologisch verantwoord genieten van je houthaard.
Share on Ecologisch verantwoord genieten van je houthaard. Hoewel houthaarden de grootste bron van hernieuwbare energie zijn, is er de laatste tijd heel wat aandacht geweest rond het vervuilende aspect van de houthaard. We mogen inderdaad niet blind zijn voor de impact van houtverbranding op het milieu, maar dat wil niet zeggen dat we alle houthaarden moeten verbannen uit ons ...
Read more
Haal de gezelligheid in huis met een rustieke gashaard.
Share on Een haard vormt de blikvanger van je ruimte waardoor het van essentieel belang is dat de stijl van ...
Read more