M-Design in Effie’s Place


Effie heeft een eigen interieurzaak. Tijdens de plannen voor haar nieuwbouw project wist ze precies wat ze wou en hoe ze haar penthouse zou inrichten. Ze nam via haar bouwpromotor contact op met Sfire, specialist in de bouw van haarden en schouwen en verdeler van M-Design haarden.

Sfire, Effie en de bouwheer staken allen de hoofden bij elkaar en dachten na over een sfeervol interieur die volledig bij Effie’s stijl past. Het resultaat? Maar liefst drie prachtige variaties van de True Vision haarden die elk hun plaats vonden in zowel de leefruimte, de keuken als de badkamer met dressing.

We laten je natuurlijk niet langer wachten en geven je graag een kijkje hoe onze mooie True Vision haarden de charmante ruimtes van Effie’s Place oplichten.

Leefruimte

In de leefruimte van Effie zie je de prachtige True Vision 1300V. Achter de muur is de haard grotendeels verzonken onder de vloer waardoor het zichtbare vlammenspel dicht bij het grondniveau danst. Tijdens de bouwwerken werd op deze plaats een uitsparing voorzien zodat de haard eenvoudig geïnstalleerd kon worden.

 

Keuken

Deze True Vision Open Fire Look werd geïntegreerd in het keukenatelier. Door de combinatie van het ontspiegeld glas en het ontbreken van de metalen lijst ervaart Effie het ultieme open haard gevoel in haar keuken.

Het stalen frame voor de houtblokken werd naadloos ingebouwd in de onderkasten en legboorden.

 

Badkamer

Deze prachtige True Vision 550 DV komt perfect tot zijn recht als doorkijkmodel tussen twee ruimtes, waaronder de badkamer. De omlijsting van de haard past perfect bij de identieke stijl van de doorkijkdeur. 

Zalig relaxen in een warm bad met ernaast een infrarode gloed van de haard.  Heerlijk toch?

De combinatie van de prachtige True Vision haarden van M-Design en een aangename samenwerken tussen onze verdeler Sfire, de bouwheer en Effie resulteert tot bijzondere resultaten als deze. En daar mogen we allen best trots op zijn!

 

Wil je ook genieten van de charme van een prachtige haard in huis? Neem contact op met een M-Design verdeler in jouw buurt!


Need more inspiration? Read our blog

Praktisch genieten van een M-Design haard.
Share on Een haard in huis. Wat roept dat bij jou op?  Vroeger ging men vooral het praktische nut aanhalen, ...
Read more
M-Design in Effie’s Place
Share on Effie heeft een eigen interieurzaak. Tijdens de plannen voor haar nieuwbouw project wist ze precies wat ze wou ...
Read more
Ecologisch verantwoord genieten van je houthaard.
Share on Ecologisch verantwoord genieten van je houthaard. Hoewel houthaarden de grootste bron van hernieuwbare energie zijn, is er de laatste tijd heel wat aandacht geweest rond het vervuilende aspect van de houthaard. We mogen inderdaad niet blind zijn voor de impact van houtverbranding op het milieu, maar dat wil niet zeggen dat we alle houthaarden moeten verbannen uit ons ...
Read more
Haal de gezelligheid in huis met een rustieke gashaard.
Share on Een haard vormt de blikvanger van je ruimte waardoor het van essentieel belang is dat de stijl van ...
Read more