Praktisch genieten van een M-Design haard.


Een haard in huis. Wat roept dat bij jou op? 

Vroeger ging men vooral het praktische nut aanhalen, namelijk het opwarmen van de ruimte. Uiteraard blijft de opwarming nog steeds een belangrijk voordeel, maar door de moderne bouwtechnieken en dito apparatuur (betere isolatie, centrale verwarming, vloerverwarming, dubbele beglazing, …) zien we naast het praktische nut van de haard ook steeds meer de emotionele beleving aan belang inwinnen…

…Want ook als de ruimte reeds een comfortabele temperatuur bereikt heeft, willen we genieten van de rust en charme van het prachtige vlammenspel, nietwaar?

Bepaal zelf het vermogen en ervaar het ultieme natuurlijke vuur 

Hoeft de ruimte niet warmer? Gebruik dan de Ecoswitch. Deze app laat je toe om de temperatuur vanop afstand aan te passen door één of meer branders aan- of uit te schakelen. Hierdoor verwijder je geen vlammen en blijf je genieten van een sfeervol en natuurlijk uitziend vuur.

Daarnaast biedt M-Design ook de Ecowave aan.  Met deze applicatie bepaal je eigenhandig het ritme en de hoogte van de vlam. Zo ervaar je nog meer het gevoel van een echt vuur dat telkens van beeld verandert én kan je precies zien hoeveel gas je bespaart ten opzichte van de volledige stand.

 

 

De nieuwste M-Design haarden zijn uitgerust met de ecoswitch en -wave  en kan je zeer eenvoudig bedienen via je iPhone, smartphone of tablet.  Je kan kiezen uit een aantal vooraf geïnstalleerde patronen of zelf een programma samenstellen die het best aansluit bij jouw ultieme haard beleving. Het is mogelijk om de haard te bedienen met verschillende smartphones tegelijkertijd of om meerdere haarden te bedienen met één enkele smartphone.

Met M-Design geniet je van het optimale vuurgenot en gebruiksgemak. Interesse? Neem contact op met ons voor meer info.


Need more inspiration? Read our blog

Praktisch genieten van een M-Design haard.
Share on Een haard in huis. Wat roept dat bij jou op?  Vroeger ging men vooral het praktische nut aanhalen, ...
Read more
M-Design in Effie’s Place
Share on Effie heeft een eigen interieurzaak. Tijdens de plannen voor haar nieuwbouw project wist ze precies wat ze wou ...
Read more
Ecologisch verantwoord genieten van je houthaard.
Share on Ecologisch verantwoord genieten van je houthaard. Hoewel houthaarden de grootste bron van hernieuwbare energie zijn, is er de laatste tijd heel wat aandacht geweest rond het vervuilende aspect van de houthaard. We mogen inderdaad niet blind zijn voor de impact van houtverbranding op het milieu, maar dat wil niet zeggen dat we alle houthaarden moeten verbannen uit ons ...
Read more
Haal de gezelligheid in huis met een rustieke gashaard.
Share on Een haard vormt de blikvanger van je ruimte waardoor het van essentieel belang is dat de stijl van ...
Read more