Praktisch genieten van een M-Design haard.


Een haard in huis. Wat roept dat bij jou op? 

Vroeger ging men vooral het praktische nut aanhalen, namelijk het opwarmen van de ruimte. Uiteraard blijft de opwarming nog steeds een belangrijk voordeel, maar door de moderne bouwtechnieken en dito apparatuur (betere isolatie, centrale verwarming, vloerverwarming, dubbele beglazing, …) zien we naast het praktische nut van de haard ook steeds meer de emotionele beleving aan belang inwinnen…

…Want ook als de ruimte reeds een comfortabele temperatuur bereikt heeft, willen we genieten van de rust en charme van het prachtige vlammenspel, nietwaar?

Bepaal zelf het vermogen en ervaar het ultieme natuurlijke vuur 

Hoeft de ruimte niet warmer? Gebruik dan de Ecoswitch. Deze app laat je toe om de temperatuur vanop afstand aan te passen door één of meer branders aan- of uit te schakelen. Hierdoor verwijder je geen vlammen en blijf je genieten van een sfeervol en natuurlijk uitziend vuur.

Daarnaast biedt M-Design ook de Ecowave aan.  Met deze applicatie bepaal je eigenhandig het ritme en de hoogte van de vlam. Zo ervaar je nog meer het gevoel van een echt vuur dat telkens van beeld verandert én kan je precies zien hoeveel gas je bespaart ten opzichte van de volledige stand.

 

 

De nieuwste M-Design haarden zijn uitgerust met de ecoswitch en -wave  en kan je zeer eenvoudig bedienen via je iPhone, smartphone of tablet.  Je kan kiezen uit een aantal vooraf geïnstalleerde patronen of zelf een programma samenstellen die het best aansluit bij jouw ultieme haard beleving. Het is mogelijk om de haard te bedienen met verschillende smartphones tegelijkertijd of om meerdere haarden te bedienen met één enkele smartphone.

Met M-Design geniet je van het optimale vuurgenot en gebruiksgemak. Interesse? Neem contact op met ons voor meer info.


Need more inspiration? Read our blog

M-Design zit niet stil…
Share on M-Design Venus V20 Onze Venus is sinds jaar en dag een vaste waarde in het gamma van M-Design. ...
Read more
Welk hout gebruik je het best voor jouw houthaard?
Share on Moderne houthaarden zijn een stuk milieuvriendelijker dan vroeger. En onze Diamond collectie is al helemaal een ecologisch pareltje; ...
Read more
Waarom een gashaard iets voor jou is!
Share on Proficiat! Je hebt besloten om een haard te plaatsen. Twijfel je echter nog over welke soort nu iets ...
Read more
Waarom we zo graag in de vlammen staren en waar de kerststronk vandaan komt
Share on Vanwaar onze fascinatie voor vlammen en vuur? Wel, het is allemaal begonnen met vuur.  Na de oerknal 4,5 miljard ...
Read more