M-Design zit niet stil…


M-Design Venus V20
Onze Venus is sinds jaar en dag een vaste waarde in het gamma van M-Design. Toch streven we er naar om alles steeds te verbeteren en mee te gaan met de strengere normen die ons opgelegd worden. Zo hebben we de Venus opnieuw heruitgevonden. Begin juni is de Venus V20 beschikbaar met dubbel glas én een betere remplaat, zo is het verbrandingsproces nogmaals verbeterd en blijft het glas ook langer schoon.

M-Design 850V BBQ Buitenhaard

Meer en meer mensen zullen deze zomer thuis doorbrengen. Beetje bij beetje mogen we elkaar terug zien en wat is dan leuker en gezelliger om allemaal samen te barbecue? Zeker in combinatie met een zwembad kan zo’n barbecue zeker zorgen voor een kwalitatieve –misschien zelfs kwalitatievere- zomer van 2020. Een leuk idee deze zomer is om onze 850V BBQ buitenhaard thuis te installeren. In de open patio, het poolhouse,… Deze haard heeft tal van voordelen. Zoals de naam het zelf zegt, zorgt deze haard niet enkel voor een gezellige warmte en sfeer maar kan hij ook dienen om op te barbecueën. De haard is uitgerust met een vonkenscherm en een kader van 7,5 cm. De klant kan kiezen voor een metalen- of gietijzeren achterwand. 

Een bezoekje naar je favoriete M-Designpartner meer dan waard!


Need more inspiration? Read our blog

M-Design zit niet stil…
Share on M-Design Venus V20 Onze Venus is sinds jaar en dag een vaste waarde in het gamma van M-Design. ...
Read more
Welk hout gebruik je het best voor jouw houthaard?
Share on Moderne houthaarden zijn een stuk milieuvriendelijker dan vroeger. En onze Diamond collectie is al helemaal een ecologisch pareltje; ...
Read more
Waarom een gashaard iets voor jou is!
Share on Proficiat! Je hebt besloten om een haard te plaatsen. Twijfel je echter nog over welke soort nu iets ...
Read more
Waarom we zo graag in de vlammen staren en waar de kerststronk vandaan komt
Share on Vanwaar onze fascinatie voor vlammen en vuur? Wel, het is allemaal begonnen met vuur.  Na de oerknal 4,5 miljard ...
Read more