M-Design in Effie’s Place


Effie heeft een eigen interieurzaak. Tijdens de plannen voor haar nieuwbouw project wist ze precies wat ze wou en hoe ze haar penthouse zou inrichten. Ze nam via haar bouwpromotor contact op met Sfire, specialist in de bouw van haarden en schouwen en verdeler van M-Design haarden.

Sfire, Effie en de bouwheer staken allen de hoofden bij elkaar en dachten na over een sfeervol interieur die volledig bij Effie’s stijl past. Het resultaat? Maar liefst drie prachtige variaties van de True Vision haarden die elk hun plaats vonden in zowel de leefruimte, de keuken als de badkamer met dressing.

We laten je natuurlijk niet langer wachten en geven je graag een kijkje hoe onze mooie True Vision haarden de charmante ruimtes van Effie’s Place oplichten.

Leefruimte

In de leefruimte van Effie zie je de prachtige True Vision 1300V. Achter de muur is de haard grotendeels verzonken onder de vloer waardoor het zichtbare vlammenspel dicht bij het grondniveau danst. Tijdens de bouwwerken werd op deze plaats een uitsparing voorzien zodat de haard eenvoudig geïnstalleerd kon worden.

 

Keuken

Deze True Vision Open Fire Look werd geïntegreerd in het keukenatelier. Door de combinatie van het ontspiegeld glas en het ontbreken van de metalen lijst ervaart Effie het ultieme open haard gevoel in haar keuken.

Het stalen frame voor de houtblokken werd naadloos ingebouwd in de onderkasten en legboorden.

 

Badkamer

Deze prachtige True Vision 550 DV komt perfect tot zijn recht als doorkijkmodel tussen twee ruimtes, waaronder de badkamer. De omlijsting van de haard past perfect bij de identieke stijl van de doorkijkdeur. 

Zalig relaxen in een warm bad met ernaast een infrarode gloed van de haard.  Heerlijk toch?

De combinatie van de prachtige True Vision haarden van M-Design en een aangename samenwerken tussen onze verdeler Sfire, de bouwheer en Effie resulteert tot bijzondere resultaten als deze. En daar mogen we allen best trots op zijn!

 

Wil je ook genieten van de charme van een prachtige haard in huis? Neem contact op met een M-Design verdeler in jouw buurt!


Need more inspiration? Read our blog

Discover our Passion for fire
Share on Bekijk de M-Design campagne video: Passion for fire. http://m-design.be/wp-content/uploads/2024/01/Video_M-Design23_NL.mp4 Découvrez la M-Design vidéo : Passion for fire. http://m-design.be/wp-content/uploads/2024/01/Video_M-Design23_FR.mp4                 Share on
Read more
Zo kies je met een gerust hart voor een houthaard, vandaag en in de toekomst.
Share on Zo kies je met een gerust hart voor een houthaard vandaag en in de toekomst. Sfeer, gezelligheid en warmte… Daarom kies je toch voor een houthaard in jouw woning? Maar wat met het beleid met het oog op een groenere toekomst? Je zal je afvragen of het nog wel verantwoord is om te kiezen voor een houthaard. Daarom ...
Read more
M-Design zit niet stil…
Share on M-Design Venus V20 Onze Venus is sinds jaar en dag een vaste waarde in het gamma van M-Design. Toch streven we er naar om alles steeds te verbeteren en mee te gaan met de strengere normen die ons opgelegd worden. Zo hebben we de Venus opnieuw heruitgevonden. Begin juni is de Venus V20 beschikbaar met dubbel glas én ...
Read more
Welk hout gebruik je het best voor jouw houthaard?
Share on Moderne houthaarden zijn een stuk milieuvriendelijker dan vroeger. En onze Diamond collectie is al helemaal een ecologisch pareltje; ...
Read more