NIEUW: een gashaard van 270 graden: de True Vision Roomdivider


270 graden? We horen u al denken: een gashaard wordt toch veel warmer dan dat? Uiteraard, een haard wordt 7 à 800 graden warm. We bedoelen hiermee de graden van de kijkhoek van deze haard. U kunt hem namelijk langs 3 kanten bekijken!

Over een blikvanger gesproken. Deze haard staat letterlijk en figuurlijk in het midden van de belangstelling van uw woonkamer annex keuken of eetkamer. U krijgt eigenlijk twee open haarden voor de prijs van één. 

De Roomdivider maakt zijn naam waar

Hij splitst de ruimte in twee en maakt er in plaats van één twee gezellige plekken van. Dat kan tussen uw eetkamer, uw woonkamer en/of uw keuken. En toch brengt hij weer iedereen bij elkaar en ziet u de anderen zitten doorheen de haard, zodat het aanvoelt alsof jullie met z’n allen rond een gezellig knetterend kampvuur zitten.

Door zijn speciale constructie ontstaat er een visueel doorkijkspektakel zoals je ze maar zelden ziet in een woonruimte. Ook al hebt u de mooiste en grootste breedbeeld-tv, dan nog zal uw aandacht en die van uw gasten regelmatig worden afgeleid door de prachtige vlammen.

Deze gashaard maakt uw hele huis exclusief

Aan de basis komt de True Vision Roomdivider in twee maten (100 en 130 cm), met ontspiegeld keramisch glas. Voor de binnenwand kunt u kiezen tussen metaal, zwart spiegelglas of gietijzer. Ga zeker ook voor een mooie houtset en bekijk de diverse andere opties. Vanuit uw zetel regelt met uw smartphone of tablet het vermogen van de hoogwaardige branders met de Ecoswitch en de hoogte en het ritme van de vlammen met de Ecowave apps.

Uw woonruimte mag dan verdeeld worden, maar u en uw familieleden zullen het zelden zo eens geweest zijn over de aankoop ervan!

Meer info over de True Vision Roomdivider gashaard, kijk op onze website (link) of contacteer ons (mail link)


Need more inspiration? Read our blog

Discover our Passion for fire
Share on Bekijk de M-Design campagne video: Passion for fire. http://m-design.be/wp-content/uploads/2024/01/Video_M-Design23_NL.mp4 Découvrez la M-Design vidéo : Passion for fire. http://m-design.be/wp-content/uploads/2024/01/Video_M-Design23_FR.mp4                 Share on
Read more
Zo kies je met een gerust hart voor een houthaard, vandaag en in de toekomst.
Share on Zo kies je met een gerust hart voor een houthaard vandaag en in de toekomst. Sfeer, gezelligheid en warmte… Daarom kies je toch voor een houthaard in jouw woning? Maar wat met het beleid met het oog op een groenere toekomst? Je zal je afvragen of het nog wel verantwoord is om te kiezen voor een houthaard. Daarom ...
Read more
M-Design zit niet stil…
Share on M-Design Venus V20 Onze Venus is sinds jaar en dag een vaste waarde in het gamma van M-Design. Toch streven we er naar om alles steeds te verbeteren en mee te gaan met de strengere normen die ons opgelegd worden. Zo hebben we de Venus opnieuw heruitgevonden. Begin juni is de Venus V20 beschikbaar met dubbel glas én ...
Read more
Welk hout gebruik je het best voor jouw houthaard?
Share on Moderne houthaarden zijn een stuk milieuvriendelijker dan vroeger. En onze Diamond collectie is al helemaal een ecologisch pareltje; ...
Read more